Skip Ribbon Commands
Skip to main content
fuusioalasivu
Fuusio

Vaasan lyseon lukion nettilehti

FUUSIO on Vaasan lyseon lukion nettilehti, jota julkaisutoiminnan kurssilaiset tekevät Mediapajassa. Verkkolehden sisältö suunnitellaan yhdessä ja juttuja julkaistaan teemoittain nuoria kiinnostavista asioista. Mukana on myös juttuja koulun arjesta ja juhlasta sekä tapahtumista. Nettilehti on tekijöidensä näköinen ja lähestyy asioita ja ilmiöitä rohkeasti ja kiinnostavasti.

FUUSIO syntyi Vaasan yhteislukion ja Vaasan lyseon lukion yhdistyessä syksyllä 2005, jolloin Lyska-lehdestä ja JUBISEsta syntyi FUUSIO. Ensimmäinen FUUSIOn numero julkaistiin keväällä 2006. Samana vuonna uusi aikakauslehti sai rinnalleen verkkolehden. Lehteä ja verkkolehteä tehtiin rinnakkain vuoteen 2008 asti, minkä jälkeen kustannussyistä lehtitoiminta siirtyi kokonaan verkkoon.

Facebookissa FUUSIO avasi sivun vuonna 2011. Verkkolehden Facebook-sivut pitävät lukijansa ajan tasalla siitä, mitä FUUSIOssa kirjoitetaan ja mitä toimituksessa tapahtuu. Tämän lisäksi se seuraa myös opiskeluun, yo-kirjoituksiin ja opiskelijoiden elämään liittyviä asioita. Lisäksi Facebook-sivut antavat eväitä kansalaisvaikuttamiseen ja maailmankansalaiseksi kasvamiseen. Tykkäämällä FUUSIOsta tiedät paljon enemmän monesta asiasta!

FUUSIO netissä: http://fuusio.vaasa.fi/

FUUSIO Facebookissa: http://facebook.com/fuusio.vaasa.fi