Skip Ribbon Commands
Skip to main content
atk-ohjeita


** Ohjeita ollaan uusimassa, ja kaikki ohjeet löytyvät jatkossa etusivulla olevasta linkistä (yo-lakkikuvan alta, linkki Atk-ohjeita). Alla olevat ohjeetkin päivitetään lähiaikoina sinne. ** 


Omien tiedostojen tallennus:

Omia tiedostoja voi tallentaa myös Office365:n OneDriveen, johon pääsee edu-sähköpostin valikosta (9 pistettä, vasemmassa ylänurkassa). Sieltä löytyy myös opettajien jakamat tiedostot.


OneDrive näyttää seuraavanlaiselta:Tiedostojen yläpuolella olevalla rivillä kohdasta uusi voi tehdä uuden kansion tai esim. Word-tiedoston. Olemassa oleva tiedosto ladataan kohdasta lataa palvelimeen.

Tiedoston jakaminen OneDrivessa:

Oletetaan, että sinun pitää toimittaa opettajalle essee. Kun se on tallennettu OneDriveen, valitse tiedosto klikkaamalla nimen vasemmalle puolelle kuten allaolevassa kuvassa:

Klikkaamisen jälkeen Jaa-painike ylempänä oikealla aktivoituu. Klikkaa sitä, kirjoita kohtaan Kutsu henkilöitä opettajan nimen alkua. Valitse opettajan nimi listasta:


Jotta opettaja voi kirjoittaa tiedostoon palautetta, jätä päälle valinta Voi muokata oikealla. Klikkaa lopuksi Jaa-painiketta alhaalla.